PALVELUT

Kellohuollot

kellohuolto

Kuten kaikki hienomekaaniset laitteet, myös kellot edellyttävät säännöllistä huoltoa toimiaksen moitteettomasti. Kokeneet kelloseppämme huoltavat kaikki tasku- ja rannekellot, peruskelloista monimutkaisiin arvokelloihin. Teemme niin paristonvaihdot kuin täydelliset mekaanisten kellojen korjauksetkin ammattitaidolla, merkistä riippumatta. Kustannusarvio kellohuollosta on asiakkaalle ilmainen ja tekemiimme huoltoihin kuuluu aina takuu.

Kaiverrukset

kellohuolto

Kaiverramme tuotteisiin asiakkaan haluaman viestin, jotta lahjasta tulee ikimuistoinen. Kaiverrukset tehdään käsin tai koneella riippuen tuotteesta ja asiakkaan toiveista. Mieleenpainuva kaiverrus tai merkkaus lisää lahjan tunnearvoa ja muistuttaa elämän hienoista hetkistä.

Tilaustyöt

kellohuolto

Suunnittelemme ja valmistamme koruja asiakkaiden toiveiden ja koruseppiemme monivuotisen ammattitaidon yhteistyön tuloksena. Olemme suunnitelleet ja valmistaneet useille kansainvälisille yrityksille omia korusarjoja useita vuosia eri materiaaleista. Suunnittelupalvelumme opastaa ja tekee ehdotuksen, jonka toteutamme yhdessä koruseppien kanssa.

Westerback lahjakortti

kellohuolto

Westerback lahjakortilla vastaanottaja saa varmasti mieluisensa arvolahjan. Voit itse määrätä lahjakortin arvon. Yritysasiakkailla on mahdollisuus saada räätälöityjä, juuri oman yrityksensä näköisiä lahjakortteja.