Veikkausliigan virallinen yhteistyökumppani kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 palkitsee kauden parhaat pelaajat ja valmentajat koko Veikkausliigakauden 2018 ajan.
Kuukauden paras pelaaja sekä valmentaja saavat palkinnoksi Seiko-kellon ja lahjakortin Westerbackin myymälöihin. Lisäksi Veikkausliigan merkkipaalupelaajat palkitaan. Näitä uran merkkipaaluja ovat 100 pelattua ottelua (hopeinen Lumoavan Toivo-riipus), 200 pelattua ottelua (Toivo-riipus ja lahjakortti) sekä 300 ja 400 ottelua pelanneet (kellopalkinto). Myös tehokkaimpia maalintekijöitä palkitaan kauden aikana Seiko-kelloin.
-Kyseiset palkintokellot ovat sporttisten ihmisten suosiossa ja saatavilla meiltä myös Westerbackin verkkokaupasta, josta löytyy lisätietoja malleista. Kuukauden pelaaja ja valmentaja saa itselleen Seiko Chrono -kellon. Merkkipaalupalkintona pelaajat saavat Seiko Solar -kellot. Kauden päättävän Captains Ballin Vuoden pelaaja palkitaan puolestaan Seiko 5 Sport -kellolla, Westerback Stockmannien aluepäällikkö Richard Webb kertoo.
Lue Lisää Veikkausliigan sivuilta

Kategoria
Materiaali
Väri
Price
Miesten / Naisten
Lajittelu

Gaalapalkinto

/

Kuukauden pelaaja-palkinto

/

Merkkipaalupalkinto

/