Westerback 1897

Tervetuloa Westerbackin verkkokauppaan! Haetko kello- tai korulahjaa miehelle tai naiselle? Kiinnostavatko ylelliset timanttikorut? Meiltä saat tuotteet suoraan kotiovellesi! 14 päivän palautusoikeus, joustavat maksutavat, kelloilla vähintään kahden vuoden valmistajan takuu! Edustamme mm. seuraavia kansainvälisiä ja laadukkaita tuotemerkkejä: Hublot, Omega, Zenith, TAG Heuer, Rado, Gucci, Longines, Tissot, Certina, Breitling, Raymond Weil.

Meiltä saat myös kello- ja kultasepän palvelut luotettavasti ja ammattitaidolla.

Westerbackin Stockmannin myymälöissä mallistossamme lisäksi myös: Seiko, Mont Blanc, Suunto, Casio, Baby-G, Cluse, Leijona, Fossil, Emporio Armani, Calvin KleinMichael Kors, Skagen, Paul Hewitt, Triwa. Korumallistomme helmi on Westerback Collectionin timanttikorut. Laadukkaat suomessa valmistetut timanttisormukset, vihkisormukset ja kihlasormukset, kuten myös tunnetut korubrändit kuten Georg Jensen, Pandora, Swarovski, Ti Sento, Faberge Tatjana, Edblad, Lumoava, Fairy Tale, Posh, Laukka, Monument, Kalevala Korut, Zoccai ja Lapponia saat nyt kätevästi myymälöistämme tai suoraan netistä.  Katso Westerback-myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat tästä linkistä.

Klarna

UUTTA VERKKOKAUPASSA!

Zenith -kellot nyt verkkokaupassamme

Tutustu valikoimaamme ja tilaa kellot suoraan kotiin.

Zenithin löydät myös Helsingin myymälästämme.

Breitling - ammattilaisen valinta.

Breitling -kellot Helsingin myymälästämme ja verkkokaupasta.

Tutustu valikoimaan tästä!

Palvelut

 

Kuten kaikki hienomekaaniset laitteet, myös kellot edellyttävät säännöllistä huoltoa toimiaksen moitteettomasti. Kokeneet kelloseppämme huoltavat kaikki tasku- ja rannekellot, peruskelloista monimutkaisiin arvokelloihin. Teemme niin paristonvaihdot kuin täydelliset mekaanisten kellojen korjauksetkin ammattitaidolla, merkistä riippumatta.

Uutiskirje

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi saat runsaasti etuja ja tarjouksia, jotka on tarkoitettu ainoastaan uutiskirjetilaajillemme. Voit liittyä tilaajaksi täyttämällä liittymislomakkeen tästä.

Myymälät

Westerback- myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat.